societat

L’Audiència s’adapta a la Covid-19

S'ha habilitat un espai virtual únic per celebrar el macrojudici per narcotràfic que comença dilluns


L’Audiència de Palma ultima els preparatius per al macrojudici per narcotràfic que començarà dilluns. Hi ha una trentena d’acusats i 80 testimonis i pèrits citats. Celebrar un judici tan nombrós, en temps de pandèmia, era un repte quasi impossible per a l’Audiència. Però, finalment, s’ha trobat una solució: crear un espai virtual únic, una experiència pionera als jutjats de les Balears.

La vista se celebrarà en tres sales de forma paral·lela. A la sala principal s’hi ubicaran el tribunal, la fiscalia i els advocats. També entraran d’un en un els acusats que hagin de declarar. En una altra sala estaran els acusats que estan en llibertat i una tercera els que venen de presó i han d’estar custodiats. Quan declarin, els recomanaran seguir la vista des de presó per minimitzar desplaçaments i contactes.

El judici es podrà seguir per streaming a través d’un enllaç de l’Audiència. Pels que hagin d’acudir a la vista, el president de l’Audiència, Diego Gómez-Reino, destaca que s’ha elaborat un protocol validat per Salut que garanteix que dins les sales es compleixen totes les mesures sanitàries.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un pelicà jove viu des de dissabte a l’albufera des Grau

És la primera vegada que un exemplar d'aquesta espècie tan estranya en aquestes latituds, passa uns dies pescant a Menorca

L’Ajuntament de Ciutadella pagarà prop de 600.000 euros al Club Voleibol Ciutadella

El consistori haurà d'abonar els 60.000 euros anuals compromesos pel govern del PP i que l'administració va deixar de pagar...