X

L’auge del cohoteling: gaudir dels serveis d’un hotel sense allotjar-s’hi

Hotelbreak és una de les plataformes que ofereix aquest servei de 'diacaciones', que permet també a la planta hotelera optimitzar els seus serveis

01/08/2021

L’auge del cohoteling: gaudir dels serveis d’un hotel sense allotjar-s’hi

Aquest estiu, els ciutadans de les balears han decidit quedar més a les illes que no viatjar a fora. Així ho apunten des del sector de les agències de viatges, que esgrimeixen diferents motius perquè així sigui.

I una de les eleccions preferides per gaudir de les vacances a la mateixa illa és la del cohoteling: passar el dia a un hotel, gaudir dels seus serveis i instal·lacions; però no haver-hi de dormir. Són les ‘diacacions‘, les vacances de dia. Ho explica Cristian Alcoba, cofundador d’Hotelbreak, la principal plataforma que ofereix aquest servei a un centenar d’hotels de les illes.

Per als establiments hotelers significa també un complement important als seus ingressos. Més en un estiu on l’ocupació és més baixa per mor de la pandèmia. De fet, com apunta Miguel Desnos, director de l’Hotel Marina Portals, aquesta opció permet ampliar les reserves i aprofitar les instal·lacions de l’hotel durant les hores del dia.

Els usuaris troben avantatges en el fet de poder gaudir d’un dia de lleure, i finalment poder anar a dormir a casa. Sobretot, en la part econòmica, ja que aquesta opció els permet estalviar i gaudir del dia com si fos una jornada de vacances.

01/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris