X

L’Aurora Picornell es converteix en el primer institut escola de les Illes Balears

El nou CEPIESO s'afegeix a Son Quint, Joan Miró i Gabriel Vallseca a oferir tota l'educació obligatòria al mateix centre

12/09/2022

L’Aurora Picornell es converteix en el primer institut escola de les Illes Balears

Aina Gutiérrez

Molts somriures a l’entrada del pati del nou CEPIESO Aurora Picornell de Palma. Els 16 alumnes de Primària que estrenaran aquest nivell educatiu a l’antic institut han conegut a les seves noves mestres.

Les mares, moltes antigues alumnes de l’institut, es mostren satisfetes que els seus fills tenguin la possibilitat de fer tota l’educació obligatòria al mateix centre.

Finestres obertes i ventiladors en marxa en el primer dia de classe en què el més important és conèixer-se i conèixer el nou espai.

La direcció del centre va rebre la proposta de convertir-se en institut escola, el primer a les Illes, durant aquest curs escolar, i després de veure com l’experiència funcionava al CEPIESO Joan Miró s’animaren a seguir l’exemple.

L’Aurora Picornell i el Gabriel Vallseca s’afegeixen, enguany, a Son Quint i al Joan Miró com a centres que ofereixen tots els cicles de l’educació obligatòria en una mateixa escola.

12/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Katia pons triay 11/06/2023

    Si me intetesa mucho que hagan 1 y 2 de eso en la escuela sa garriga