economia

L’Autoritat Portuària ajorna a meitat 2020 el plec del servei de reparació als ports

Med Sea Yacht Services gestionarà el varador del Cós Nou del port de Maó

L%27Autoritat+Portu%C3%A0ria+ajorna+a+meitat+2020+el+plec+del+servei+de+reparaci%C3%B3+als+ports

El Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de les Balears (APB) ha acordat avui dimecres ajornar fins a l’1 de juliol de 2020 la data d’entrada en vigor del plec de condicions particulars del servei comercial de reparació i manteniment de vaixells i embarcacions en els ports de Palma, Alcúdia, Maó, Eivissa i la Savina.

El Consell d’Administració considera oportú aquest ajornament per a donar una oportunitat a les empreses del sector de la reparació i manteniment d’embarcacions perquè s’adaptin i puguin assumir l’aplicació d’aquest plec.

Aquest plec suposa, entre altres coses, el pagament d’una taxa de l’1,5% sobre el volum de negoci de les activitats que realitzin en zona de domini de port.

L’aplicació d’aquesta taxa, a més de fer complir el text refós de la Llei de Ports de l’Estat i de la Marina Mercant, esmenarà el greuge comparatiu que ara es dóna entre diferents instal·lacions de reparació d’embarcacions, atès que ja s’aplica en les altres autoritat portuàries espanyoles, ha afirmat la *APB a través d’un comunicat.

Med Sea Yacht Services gestionarà el varador del Cós Nou del port de Maó

Després de reunir-se el consell d’administració de l’Autoritat Portuària, s’ha celebrat la copa de Nadal a la seu del port de Palma. El Consell d’Administració ha acordat triar l’empresa Med Sea Yacht Services S.L., que gestionarà el varador del Cós Nou del port de Maó durant els pròxims 23 anys.

A la reunió, també s’han aprovat sancions que sumen 135.000 euros al Club Nàutic del Molinar per no tancar el restaurant amb motiu de les obres de reforma del port

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La cooperativa Me Ecològic multiplica per 10 les vendes i esgota les existències

Reclamen suport per consolidar aquest pic de demanda i que sigui rendible una vegada que acabi el confinament

Sindicats i patronals celebren que les activitats no essencials puguin reobrir gradualment després de Setmana Santa

Els agents econòmics i socials demanen un pla d'ajudes per reiniciar l'economia, que no se n'oblidi de la demanda interna...

El consum d’aigua es redueix durant el confinament

En les primeres setmanes d'Estat d'Alarma el consum s'ha reduït prop d'un 15% a Palma

Ajudes per als autònoms durant l’estat d’alarma

A tots aquests ajuts, s'hi afegeixen les línies de crèdit o d'aval que han posat en marxa organismes autonòmics com l'ISBA o estatals, com l'ICO o l'ICEX