X

L’Avarca de Menorca, a culminar una gran primera volta amb l’accés a les semifinals de la Copa de la Reina

El líder de la Superlliga serà cap de sèrie si guanya l'Emevé de Lugo (19 hores); les jugadores es donen un bany de masses amb les generacions de formació a Alaior

02/12/2023

L’Avarca de Menorca, a culminar una gran primera volta amb l’accés a les semifinals de la Copa de la Reina

L’Avarca de Menorca serà semifinalista de la Copa de la Reina, que es celebrarà a Sevilla a finals del mes de gener, si derrota l’Arenal Emevé de Lugo (dissabte, 19 hores).

És, per tant, una jornada ben especial la d’avui per a l’Avarca de Menorca. Tan especial que l’equip líder de la Superlliga ha volgut compartir la prèvia amb les generacions més joves del vòlei menorquí. Els 90 participants d’aquesta jornada de promoció celebrada a Alaior han rebut la visita sorpresa del conjunt de Bep Llorens.

L’Avarca té avui l’oportunitat de treure el bitllet directe per a les semifinals de la Copa. Per fer-ho, ha de derrotar l’Emevé de Lugo a partir de les set. Les visitants defensaran a Ciutadella les seves darreres opcions d’entrar també a la Copa. La jove jugadora mallorquina, Lidia Gómez, veu l’equip preparat per assolir aquest nou objectiu.

02/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris