X

L’Avarca de Menorca, a per la tercera remuntada de la temporada contra l’Hidramar Gran Canària

Tercer partit de la final pel títol de la Superlliga, amb avantatge de l'equip de Las Palmas (2-0); les de Bep Llorens han de guanyar per allargar l'eliminatòria un quart partit (dissabte, 18:00, IB3TV)

26/04/2024

L’Avarca de Menorca, a per la tercera remuntada de la temporada contra l’Hidramar Gran Canària

L’Hidramar Gran Canària té l’Avarca de Menorca contra les cordes. El retorn de l’equip de Ciutadella a una final de la Superlliga, dotze anys després, ha instal·lat un 2 a 0 advers en aquesta sèrie al millor de cinc partits, després de jugar-se els dos primers partits a Las Palmas.

A Ciutadella, per tant, torna a ser temps de remuntar… un verb que les jugadores de Bep Llorens han conjugat dues vegades amb èxit aquesta temporada. La primera, en un vespre europeu màgic, contra l’Azerrail Bakú. Les menorquines van eliminar el conjunt de l’Azerbaidjan en el set d’or després de fer un partit impecable.

L’Avarca va invocar també l’esperit de Bakú a la passada semifinal pel títol de la Superlliga contra l’Haris de Tenerife. Després de cedir el primer partit de la sèrie a terres canàries, l’Avarca va firmar dos partits perfectes que li van atorgar el bitllet per a la final que es juga ara.

L’Avarca s’ha quedat, de nou, sense marge d’error. Dissabte ha de guanyar si vol estirar la final un partit més. Una cita que podreu seguir en directe per IB3, a partir de les sis.

26/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris