X

L’Avarca de Menorca inicia a Tenerife el camí cap a la final de la Superlliga

L'Haris de La Laguna està imbatut com a local aquesta temporada (diumenge, 19:00), la semifinal és al millor de tres partits; Antonela Fortuna viatja amb l'equip, dos mesos després de la lesió

06/04/2024

L’Avarca de Menorca inicia a Tenerife el camí cap a la final de la Superlliga

L’expedició de l’Avarca de Menorca es desplaça a Tenerife. Quatre setmanes després del darrer partit oficial, l’equip de Ciutadella inicia aquest cap de setmana el camí cap a la final de la Superlliga contra l’Haris de La Laguna (diumenge, 19:00), al millor de tres partits.

Avarca de Menorca i l’Haris de Tenerife repetiran la semifinal de la temporada passada. En aquella ocasió es va imposar l’equip canari per dos a zero. A la cita, la plantilla menorquina hi arriba amb el dubte d’Antonela Fortuna. La receptora argentina ha estat dos mesos de baixa i l’aposta del cos tècnic és no forçar la seva reaparició, segons ha explicat l’entrenador Bep Llorens a IB3.

A la lliga regular, menorquines i canàries s’han repartit les victòries. A la trajectòria d’enguany de l’Haris, destaca que està imbatut com a local. Però l’Avarca s’agafa a les seves fortaleses per superar l’eliminatòria i jugar la final de la Superlliga dotze anys després, ha manifestat la capitana Alicia de Blas.

Acabar amb l’hegemonia canària dels darrers anys, és l’objectiu de l’Avarca. La primera estació passa per Tenerife. L’Avarca, en tot cas, tindrà dues oportunitats per superar l’eliminatòria a Ciutadella, la setmana que ve.

06/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT