X

L’Avarca de Menorca, obligat a forçar el set d’or per passar l’eliminatòria contra l’Azerrail Bakú

Ciutadella, preparada per una nova nit de Challenge Cup (20 hores); el tècnic Bep Llorens i la col·locadora Ivone Martínez, convençuts de les possibilitats de remuntar el partit d'anada

15/11/2023

Redacció

Nit europea, nit de Challenge Cup per a l’Avarca de Menorca. L’equip de Ciutadella afronta el partit de tornada contra l’Azerrail Bakú (20 hores) amb un únic objectiu: forçar el set d’or… i guanyar-lo per passar als vuitens de final.

L’equip ha fet una darrera sessió matinal, sense cap contratemps físic. L’entrenador Bep Llorens té totes les jugadores disponibles. Al partit d’anada, el conjunt de l’Azerbaidjan es va imposar per 3 a 1, la qual cosa implica que a l’Avarca només li val guanyar per 3-0 o 3-1 i forçar el set d’or per passar l’eliminatòria.

La col·locadora internacional mexicana, Ivone Martínez, ha valorat per a IB3 les claus d’aquest partit i quin és l’estat d’ànim del vestidor ciutadellenc. L’entrenador Bep Llorens considera que el joc d’equip, més ràpid, li atorgara les seves opcions. Un grup de 24 persones forma l’expedició de l’Azerrail Bakú, que també ha passat per l’escenari del partit.

15/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris