X
15

L’avió de recerca del submarí turístic del Titànic capta un so, que podria donar-ne pistes

Els cinc tripulants que van desaparèixer aquest diumenge passat, quan anaven a visitar les restes del famós transatlàntic, podrien estar suportant temperatures gèlides

21/06/2023

L’avió de recerca del submarí turístic del Titànic capta un so, que podria donar-ne pistes

Continua la recerca, a contrarellotge, dels cinc passatgers del submarí Titán, perdut a 700 quilòmetres de la costa del Canadà. La Guàrdia Costanera dels Estats Units ha anunciat que l’avió que col·labora en la recerca ha registrat un so submarí que podria donar pistes de la situació del submergible. Però els experts avisen que la tripulació podria estar suportant temperatures gèlides.

Aquest era el moment en què l’avió Aurora s’enlairava per ajudar en la recerca dels passatgers a bord del submarí Titán, desaparegut des de diumenge. El so enregistrat no té un origen clar i s’està analitzant, tenint present que en aquella zona hi ha molt soroll marí que prové de la nau Titanic. La recerca s’ha intensificat, perquè les possibilitats que el submergible es quedi sense oxigen, creixen. La Guàrdia Costanera dels Estats Units apunta que dijous s’haurà esgotat i cauran les opcions de trobar els cinc desapareguts amb vida. Així i tot, la Unitat creada entre el Canadà i els Estats Units continua rastrejant per aire i mar la ubicació de l’embarcació.

21/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT