economia

L’East Mallorca Girls Cup reactiva el turisme de Cala Millor en el pont d’octubre

Els hotelers de Cala Millor calculen que el torneig suposarà unes 10.000 pernoctacions i un impacte econòmic de prop de 2 milions d'euros


Els hotelers de Cala Millor calculen que el torneig suposarà unes 10.000 pernoctacions i un impacte econòmic de prop de 2 milions d’euros per el municipi de Son Servera. Aquests dies l’ocupació mitjana de Cala Millor és del 70 per cent. Feia 4 anys que no es registraven xifres tant altes com aquesta. Alguns hotels de la zona tenen ple fins dimarts. La meitat dels seus clients són familiars o acompanyants de les nines que competeixen a l’East Mallorca Girls Cup, que enguany ha arribat a la tercera edició.

Allargar la temporada turística és el principal objectiu que tenen ara mateix damunt la taula els hotelers. Tots coincideixen que esdeveniments com aquest tenen un impacte molt positiu en la nostra economia. Cala Millor n’és un clar exemple amb l’East Mallorca Girls Cup, un altre activitat esportiva que aplega prop de dues mil persones.  Hi participen una trentena d’equips de futbol base femenins nacionals i internacionals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

L’edifici de Sa Tanca, l’antic centre comercial abandonat de Sant Lluís, ja és municipal

A partir d'aquí, comença un nou procés per decidir els futurs usos de la construcció

Una temporada “digna” per al lloguer vacacional

HABTUR reconeix que s'han superat les expectatives de principis d'estiu

Els ajuntaments de Menorca esquiven la pujada de la llum

Han aconseguit congelar i fins i tot rebaixar la factura elèctrica gràcies a les bombetes led, les plaques solars d'autoconsum i la compra col·lectiva d'energia

Toni Salas, president de la Felib: “L’anul·lació de la plusvàlua és un cop important per als Ajuntaments, però no mortal”

La minva representa, com a mitjana, entre el 2% i el 4% del pressupost d'un Ajuntament. Per exemple, el consistori...