X

L’edició de 2022 de la fira turística de Berlín tornarà a ser virtual

Els organitzadors de la ITB han pres la decisió, segons han informat, arran de la situació sanitària i les restriccions

16/12/2021

L’edició de 2022 de la fira turística de Berlín tornarà a ser virtual

Els organitzadors de la fira turística de Berlín (ITB) han informat aquest dijous que l’edició de 2022, que tindrà lloc del 9 al 13 de març, tornarà a ser virtual, com la d’enguany. La fira de Berlín atribueix el canvi de plans a “les darreres notícies i a les normatives referents a la pandèmia de coronavirus“. Segons el comunicat, l’organització “no pot garantir als exhibidors i socis la planificació suficient per celebrar una ITB presencial a principis de març”. La mostra

Concretament, citen “la situació” sanitària actual, “les restriccions en els vols” i “els límits d’aforament a grans esdeveniments” com a causes de la decisió que ha pres l’organització. Així mateix, informen que es retornarà als expositors l’import que han pagat i emplacen a dia 8 de març de 2023 per a una pròxima edició presencial.

La ITB és la major fira turística del món i té lloc al principal país emissor de les Balears, Alemanya.

L’edició de 2021 ja fou virtual

La ITB de 2020 es va suspendre per mor de l’inici de la pandèmia i la d’enguany en va haver de suspendre la presencialitat. Es va celebrar del 9 al 12 de març i en aquella ocasió els organitzadors van justificar que la situació “difícil” els obligava a triar una versió virtual i amb assistents exclusivament professionals del sector. Per aquest motiu, per garantir que l’aforament s’ajustaria a la normativa, es va optar per perllongar un dia la fira, pel que fa a la seva durada habitual: del 9 al 12 enlloc del 5 al 8 de març de 2021, que eren les dates previstes inicialment.

16/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris