L’efectivitat del Sevilla condemna al Mallorca (0-1)

Gudelj marca amb l'únic xut dels sevillistes a la porteria de Rajkovic

15/10/2022

Reial Mallorca

9

Derrota dolorosa del Reial Mallorca. No per ser contundent, però sí per la sensació d’haver merescut molt més. Abdón Prats ha estat l’home escollit per substituir Vedat Muriqi a l’onze titular contra el Sevilla. El d’Artà ha començat el duel ben actiu. Seves han estat les primeres ocasions. Al minut 2 la defensa ha arribat a temps per bloquejar el seu primer intent des de fora de l’àrea, però al 6 ha gaudit de dues oportunitats que només ha pogut evitar un gran Bono. Primer rematant amb la cama esquerra pràcticament a l’àrea petita una centrada mil·limètrica d’Antonio Sánchez des de la banda dreta. I a la següent jugada, aprofitant una pilota morta dins l’àrea sevillista per xutar amb la cama dreta. El porter dels andalusos s’ha lluït a les dues accions. El Sevilla no ha posat a prova Rajkovic en tota la primera part i amb el 0 a 0 s’ha arribat al descans a Son Moix, on avui han presenciat el partit 15.300 espectadors.

Es repetia la història de la darrera jornada al Martínez Valero, amb ocasions clares que no es transformen en gol. I com a Elx, el rival s’ha avançat amb el seu primer xut a la porteria dels vermells. Al minut 53, Nemanja Gudelj ha marcat un autèntic golàs des de fora de l’àrea. Res ha pogut fer Rajkovic davant el tir amb la cama dreta del serbi, que ha enviat la pilota a l’escaire. El migcampista també ha estat el protagonista del segon intent dels sevillistes. En aquest cas, afortunadament per al Mallorca, la seva rematada de cap a la sortida d’un córner ha anat desviada. Javier Aguirre ha mogut la banqueta cercant la reacció de l’equip. Dani Rodríguez, Ángel, Amath i Lago Junior han botat a la gespa per substituir Baba, Abdón, Kang In i Antonio Sánchez. Amb 25 minuts per davant, el tècnic mexicà ha passat d’un 1-5-3-2 a un 1-5-2-3. El cinquè canvi de “El Vasco” ha estat el de Battaglia per Copete, passant així a la defensa de 4. Amb el canvi de sistema han arribat dues ocasions més per als locals. Les dues a les botes d’Ángel. Al minut 83, el canari ha culminat una contra que Bono ha blocat amb facilitat. Al 85, el porter marroquí no ho ha tengut tan fàcil, però el resultat ha estat el mateix. Aturada salvadora en un mà a mà amb Ángel, que ha tengut l’empat després que Amath el deixàs tot sol davant Bono.

Tot i els 6 minuts d’afegit a Son Moix, el Mallorca no ha tornat a arribar amb perill a la porteria rival. Els vermells han estat molt millors que el Sevilla si tenim en compte les ocasions creades. El que importa al futbol, però, són els gols, i els sevillistes han transformat una de les dues oportunitats de les quals han gaudit. Els tres punts volen cap a terres andaluses.