societat

L’EFM invertirà 530.000 euros en reformes al cementeri de Palma

Amb aquests doblers, obriran nous carrers per evitar caminar sobre les sepultures i crearan un sistema d'evacuació de l'aigua de pluja

L%27EFM+invertir%C3%A0+530.000+euros+en+reformes+al+cementeri+de+Palma

La Funerària de Palma s’ha marcat per enguany un projecte pendent a la zona coneguda com a Son Tril·lo, on la majoria de les tombes daten del segle XIX. La intervenció farà que la part més antiga del cementeri sigui més accessible.

Enguany l’Empresa Funerària Municipal de Palma invertirà 530.000 euros en la renovació del principal cementeri de Ciutat. Amb aquests doblers, obriran nous carrers per evitar caminar sobre les sepultures. A més, crearan un sistema d’evacuació de l’aigua de pluja.

Les obres implicaran moure tombes com aquestes, on, en el futur, hi haurà un carrer. I de passada, faran altres treballs de manteniment. Si no fessin les obres per evacuar l’aigua de pluja, aquests murs de contenció correrien el risc d’esfondrar-se amb el temps.

Si es compleix el calendari, tots aquests treballs començaran cap al setembre. La feina que ja s’ha començat és la de traslladar algunes sepultures. Per a això, necessiten la col·laboració de les famílies dels difunts.

Les obres de reforma de la part antiga del cementeri de Palma encara no estaran acabades. Encara quedarà una tercera fase de remodelació per adequar Son Tril·lo.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Ciutadella prepara unes jornades per debatre el paper de les dones a les festes de Sant Joan

La iniciativa, que ha generat polèmica i encès els ànims a xarxes socials, es durà a terme a finals d'any

Pollença homenatja a Miquel Llobera Cerdà

El Pont d'en Sopera evitarà que els excursionistes que fan la Ruta de la Pedra en Sec hagin de trepitjar l'asfalt de la carretera de Lluc

Els firaires demanen poder dues les seves atraccions a Menorca aquest estiu

L'única condició que han posat és que la presència dels firaires no es faci coincidir expressament amb les festes patronals

Binissalem celebra la seva primera Jornada d’Educació

Hi ha participat el futur director de l'IES Binissalem, Ricard Forés