L’Eivissa cau a Cartagena i Baraja perilla

La UD va poder sortir golejada de Cartagonova en un nou partit per oblidar

17/10/2022

La UD Eivissa ha caigut per dos gols a zero a un camp maleït pel conjunt blau cel, l’estadi Cartagonova. El bloc pitiús ha perdut víctima d’una segona part molt dolenta, en que ha encaixat els dos gols cartaginesos i podia haver rebut algun més. La derrota, la segona consecutiva, i, sobretot, el mal joc, deixen Javier Baraja en una situació molt compromesa, i en el centre de les crítiques de l’afició eivissenca.

La primera part del duel va tenir molta igualtat. La UD, com ha estat habitual els últims partits, no generava gaire perill davant la porteria local, però tampoc el Cartagena inquietava Fuzato. L’única mala notícia del primer temps ha estat la lesió de Javi Vázquez, provocada per una entrada molt dura de Borja Valle. Amb l’empat sense gols s’ha arribat al descans.

La tempesta, però, s’ha desfermat al segon temps. Al minut 52, una increïble conducció de 50 metres sense oposició del lateral esquerrer blanc-i-negre, Datkovic, ha acabat en una centrada rematada a l’àrea petita per l’altre lateral, el dret, Calero, qui afusellava a la xarxa l’1 a 0. El gol ha deixat estabornit l’Eivissa, que des d’aquell moment ha caigut en la precipitació i ha deixat molts espais als locals. Només la falta d’encert del mallorquinista Ortuño, qui ha fallat dues ocasions claríssimes, deixava momentàneament la UD amb vida. De fet, ha pogut empatar en alguna de les seves tímides arribades, però el que ha acabat passant és el 2 a 0 definitiu, marcat per l’albanès Sadiku. Un dia més, l’Eivissa perd com a visitant deixant una imatge molt pobre, i concedint moltes ocasions al rival.

Amb la derrota, la UD queda 17a amb 11 punts, només un per damunt del descens. I, el que és més important: el seu entrenador, Javier Baraja, queda contra les cordes. La possibilitat d’una destitució és cada vegada més real. Serà una setmana moguda als despatxos de Can Misses.