L’Eivissa certifica la permanència a El Molinón

L'equip de Paco Jémez guanya per 0 a 1 a l'Sporting i firma la continuïtat a segona divisió

01/05/2022

12

Tot i l’enuig de Paco Jémez el ritme que ha imposat l’Eivissa a l’inici del partit convidava a l’alegria perquè ha sortit connectat a la gespa d’El Molinón. Des del primer moment ha cercat la porteria del Pichu Cuellar, però qui l’ha trobada de veres ha estat Ekain al quart d’hora de joc. Cifu fa una excel·lent passada des de la banda dreta i Ekain deixa en evidència els centrals i remata amb autoritat. És el seu cinquè gol a la Lliga.

Al minut 20, Manu Molina abandona el camp després d’una dura topada amb Gragera. Appin ocupa el seu lloc. L’únic ensurt que se n’ha enduit la UD al primer temps ha estat al minut 37, Kravets posa la pilota a l’àrea però Morillas s’avança a Pablo Pérez i evita la rematada. Precisament, Pablo Pérez ha vist la segona groga per una colzada a un altre Pérez, Javi.

Al segon temps i contra 10 homes, l’Eivissa no ha creat perill i s’ha limitat a aguantar les envestides d’un Sporting voluntariós. Al minut 73, l’àrbitre anul·la un gol a Eric Ramírez per fora de joc. En una falta botada per Pedro Díaz, la pilota acaba al lateral de la xarxa. També l’ha tengut Djuka al minut 89 però l’esfèrica surt desviada. Al temps afegit ha arribat qualque ensurt més però, afortunadament per a l’Eivissa, el marcador ja no s’ha mogut.
Estigui enfadat o no Paco Jémez la qüestió és que l’Eivissa no guanyava enfora de Can Misses des del 22 de gener. Ho ha tornat a fer avui per fermar la permanència