L’Eivissa dona la cara en un exigent primer partit de pretemporada

Bon partit de l'equip pitiús tot i perdre per 0-1 contra el Getafe de Primera Divisió

16/07/2021

12

El primer test de pretemporada de la UD Eivissa ha acabat amb derrota. Un enfrontament que ha durat 70 minuts. Els de Juan Carlos Carcedo han plantat cara a tot un primera Divisió, el Getafe. Primer és Ángel Rodado qui ha fregat el gol. El seu xut l’atura Ruben Yañez. Al minut 30 ha estat ben a prop de marcar un dels fitxatges dels eivissencs, el polonès Mateusz Bogusz, la seva rematada, però, surt desviada. Al segon temps, el conjunt madrileny duu la iniciativa. Miranda ho prova amb un llançament de falta. I al segon lliure directe arriba el gol del Getafe. Aquesta vegada David Timor agafa la responsabilitat i envia un míssil directe a l’escaire al minut 64. Golàs impossible d’aturar per a Jorge Chanza. 0 a 1.El porter castellonenc s’ha aconseguit refer de la diana amb un repertori d’aturades. Fins a tres mans consecutives a tret el meta del conjunt pitiús. Tot i les bones intervencions el resultat no ha canviat.

El següent enfrontament amistós de la UD seràel pròxim dimecres contra l’Al Raed saudita de l’espanyol Pablo Machín.