L’Eivissa es retroba amb la victòria en un gran partit contra el Lugo (3-2)

Dos gols de Cristian Herrera i un de Nolito, que avui ha debutat com a titular, donen el triomf als pitiüsos

02/10/2022

11

La primera ocasió del partit ha estat per a l’Eivissa. Cristian Herrera rep una passada de Javi Vázquez i remata amb cama esquerra, el xut es rebutjat pel porter. Poc ha hagut d’esperar Can Misses per veure el primer gol del vespre. Una altra vegada Cristian Herrera és el protagonista.

Al minut 7 el canari bota una falta de manera magistral i la pilota entra ajustadíssima al pal esquerre, 1-0. Amb aquesta diana inaugura el seu compte golejador aquesta temporada.

També ha tengut una bona ocasió Martín Pascual però la seva rematada de cap surt desviada. Al quart d’hora de joc el Lugo té la seva primera ocasió del partit. Cuellar amb un bon xut posa a prova Fuzato que envia a corner.

Al minut 35 l’àrbitre assenyala penal per falta de Suleiman Camara per una trepitjada a un contrari . Juanpe s’encarrega de llençar la pena màxima i no falla. Empat a 1.

Però al minut 43 ha arribat el 2 a 1 obra de Nolito que avui debutava com a titular amb la camiseta de l’Eivissa. L’andalús aprofita la passada de Kevin Appin i col·loca la pilota a l’escaire.

A l’inici de la represa la UD Eivissa ha duit la iniciativa. Al minut 58 l’equip de Javier Baraja recupera una pilota que arriba a Nolito, l’andalús veu la desmarcada d’Ekain i el 10 la deixa per a Cristian Herrera que completa el seu doblet, 3 a 1.

Al minut 79 ha arribat un dels moments més esperats a Can Misses. Mateusz Bogusz ha redebutat amb l’Eivissa després de la seva lesió,

Poc després Manu Barreiro ha intentat retallar distàncies amb un xut des de fora de l’àrea però la pilota ha sortir desviada.

Qui ho ha aconseguit ha estat Baena. El català aprofita un embolic dins l’àrea per fer el 3 a 2 i donar-li emoció als darrers minuts.

Al final victòria necessària de l’Eivissa per 3 a 2. La pròxima jornada l’equip de Javi Baraja visita Las Palmas