28

L’Eivissa iguala el Castelló al més alt de la classificació, l’Atlètic Balears continua sense aixecar el cap

Els eivissencs s'han imposat per la mínima al coer, mentre que els mallorquins han caigut de manera contundent a Màlaga

04/02/2024

La UD Eivissa ha aconseguit la victòria per la mínima contra el coer a Can Misses. Ha estat Soko, després d’una centrada potent i mil·limètrica d’Eugeni. És el seu vuitè gol en la lliga.

Abans del descans, l’Eivissa ha pogut ampliar distàncies en una doble ocasió del punta rus i Medina. En la primera acció de la segona meitat, Olabe desaprofita la gran acció de Soko. Després el Recreativo Granada s’ha crescut i ha sumat ocasions. En el minut 69, Rodelas té la millor ocasió dels visitants. En el 77, Gallar pot sentenciar, però no. Encara toca patir, i en el minut 89 el filial té l’última oportunitat davant la desatenció defensiva de l’Eivissa.

Tres punts més. L’Eivissa iguala amb el Castelló, però encara no és líder.

L’altra cara de la moneda la protagonitza l’Atlètic Balears, que acumula set jornades sense guanyar. L’equip blanc-i-blau torna de buit a casa després de perdre a La Rosaleda 3 a 0. De fet, al Màlaga, i concretament a Roberto, li han bastat 4 minuts per sentenciar el partit. Al minut 16 ha fet el primer gol… i al 20, el segon.

Ja a la segona meitat, Ofoli, en pròpia ha fet el 3 a 0 definitiu. Els balearicos intentaran reaccionar la setmana que ve a casa contra l’Antequera.