L’Eivissa manté el lideratge a la 3a divisió

El Mallorca B es manté a dos punts després de la victòria in extremis davant el Manacor

11/02/2018

Victòria 5 a 0 de l’Eivissa, líder de Tercera davant el Sant Rafel. Dos minuts va necessitar l’equip de Toni Amor per fer el primer. L’autor Sergio Cirio. I sis minuts després, Gamiz en feia el segon. La pilota li cau a la cama dreta i, d’aquesta manera, l’envia al fons de la xarxa. Cristian Teran va fer-ne el tercer abans del descans. Ja a la segona part, Cirio feia el quart i en aquesta falta, Liñán, de cap, rematava al fons de la xarxa i feia el 5 a 0 definitiu.

L’Eivissa continua líder, però el Mallorca B el segueix de prop. Ahir, victòria in extremis davant el Manacor. Jaume Pol, de cap, va fer l’únic gol del partit. L’equip de Pepe Gálvez amb 58 punts es manté a dos punts de l’Eivissa.

Victòria també UN a Zero del Constància davant el Santa Catalina. Gol de Chus Seco al minut 66 de partit.

Triomf també del Platges de Calvià, 2 a UN, davant el Santanyí. Tots a la segona part. Adrián en feia el primer al minut de la represa. Pacheco, de falta, al minut 67 de partit en feia el segon. I també de falta, al minut 76, Albert Coll escurçava distàncies.

I victòria 3 a 2 del Llosetense davant el Mercadal, que jugava de groc. Al minut 32, Húescar avançava l’equip de Julián Calzada. Just començar la segona part, Rafita feia l’empat a UN. Juanan, primer, i Carlos González, després, feien el dos i el tres a UN.

Ja al minut 78, Robert feia el segon del Mercadal. Al final 3 a 2. L’equip de Sant Martí continua en zona de descens. Jugats ahir també. Empata a dos entre Collerense i Binissalem i victòria, 0 a UN del Son Cladera al Camp de l’Esporles.