política

L’empresa encarregada de la reforma del Reial Alcàsser de Ciutadella planta l’Ajuntament

No ha acudit a la cita amb el consistori després que hagin rebutjat la seva renúncia al projecte


L’empresa Route Pont planta l’Ajuntament de Ciutadella i la reforma del reial Alcàsser queda a l’aire. Aquest dilluns, el consistori havia citat l’adjudicatària per mirar de resoldre la disputa existent, després que l’empresa hagi renunciat al contracte i l’Ajuntament no ho hagi acceptat. Els representants de Route Pont, però, no s’han presentat. Ara, se’ls ha citat novament com a passa prèvia a rescindir el procés de rescissió del contracte i acudir als tribunals per l’incompliment del mateix.

Es tracta de la primera fase del projecte de reforma del Reial Alcàsser, amb un pressupost de 800.000 euros a càrrec de l’impost de turisme sostenible. L’empresa ha demanat més diners argumentant un increment dels costos derivats de la pandèmia. Una decisió que l’Ajuntament va rebutjar i que ha comportant la renúncia per part de l’empresa, que també ha estat desestimada per part de l’administració.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’Ajuntament de Palma assegura que la denúncia al Hat Bar es va tramitar correctament

La regidora de Seguretat Ciutadana ha dit que varen decidir interposar una denúncia davant la Policia Nacional en haver detectat...

L’oposició de Es Mercadal proposa que el batle no pugui escollir càrrecs de la Junta de Fornells

S'ha suspès la Junta que havia de debatre sobre la reforma del port

Menorca negocia per avançar la temporada al mes de març

L'objectiu és poder obrir corredors turístics segurs de cara a la pròxima temporada