X

La Fundació Monti-sion Solidària serà l’encarregada de l’encesa de llums de Nadal de Palma

Serà aquest dijous a les 20.00 del vespre a la plaça de la Reina, i durant tot l'horabaixa hi haurà cercaviles per Ciutat

20/11/2023

Imatge d'arxiu.

Redacció

L’encesa de llums de Nadal de Palma se celebrarà aquest dijous a les 20 hores del vespre. Així ho ha comunicat avui matí la tinenta de batle de Participació Ciutadana del consistori, Lourdes Roca, qui ha explicat tot el programa d’activitats que s’ha organitzat per a aquesta data especial. L’acte central, que es farà a la plaça de la Reina, inclourà una sèrie d’actuacions i espectacles a diferents ubicacions de Palma per convidar els ciutadans a assistir a l’esdeveniment que, en aquesta edició, ha detallat, té la màgia i la llum com a fils conductors.

Així, s’han programat tres cercaviles amb més de 70 artistes, que inclouran gegants, acròbates, malabaristes, cavalls i dracs de llum, entre d’altres, que sortiran del parc de sa Feixina, a les 18.30 hores, de la plaça de Cort, a les 19.00 hores, i de la plaça del Rei Joan Carles I, a les 19.15 hores, per a trobar-se a la plaça de la Reina, on haurà començat un espectacle a les 19.00 hores.

En aquesta edició, Lourdes Roca ha compartit que l’acte simbòlic d’encesa dels llums serà a càrrec de la Fundació Monti-sion Solidària, una entitat social que ofereix ajuda integral a les persones, des de suport psicològic, assessorament jurídic o per a fer tràmits administratius fins al lliurament d’aliments, juguetes o roba a famílies necessitades.

Des de primera hora d’aquest matí, els operaris continuen treballant per deixar enllestida la decoració per a l’encesa que dijous il·luminarà els 400 quilòmetres de garlandes i els 3.000 muntatges que hi ha arreu de Ciutat. Enguany, Cort ha decorat la plaça de Fra Joan Alzina i els carrers d’Ausiàs March, Bartomeu Pou, Mare de Déu de Montserrat i un tram del carrer Molí des Comte després de les peticions fetes per les associacions veïnals.

La batlia de Palma ha invertit 1,2 milions d’euros en el muntatge.

20/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris