X

L’encreuament d’entrada i sortida a Torre-solí, des de la carretera general de Menorca, quedarà prohibit a partir de dijous que ve

Tot i els nombrosos accidents que s'han registrat els darrers anys, la majoria de col·lisions han estat sense ferits

31/01/2022

L’encreuament d’entrada i sortida a Torre-solí, des de la carretera general de Menorca, quedarà prohibit a partir de dijous que ve

L’encreuament d’entrada i sortida a Torre-solí, des de la carretera general de Menorca, quedarà prohibit a partir de dijous que ve, dia 3 de febrer. Per millorar la seguretat d’aquest tram, ja no es permetrà el gir a l’esquerra. És un dels punts conflictius de la xarxa viària menorquina.

Fins ara, tant per entrar a Torre-solí -des de Maó- com per sortir-ne, -en direcció a Ciutadella-, es podia girar cap a l’esquerra. Per millorar la seguretat d’aquest encreuament, a partir de la setmana que ve, estarà prohibit. Ja s’hi han tapat els senyals que permetien aquest gir.

Per tant, els cotxes que surtin des de Torre-solí i en direcció cap a Ciutadella ja no podran girar cap a l’esquerra. Hauran de girar cap a la dreta i conduir, fins a l’entrada d’Alaior, per fer el canvi de sentit fins a la carretera general. Un canvi que implicarà fer 4 quilòmetres més per arribar a aquest mateix punt. Els conductors que hi vulguin accedir des de Maó tampoc no podran girar a l’esquerra. Hauran de conduir un quilòmetre més, fins a arribar a l’entrada des Migjorn, per efectuar el canvi de sentit.

Tot i els nombrosos accidents que s’hi han registrat els darrers anys, la majoria de col·lisions han estat sense ferits.

31/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris