X

Leo Franco: “Arribar a la final és mèrit del procés de feina d’Scaloni”

Argentina jugarà diumenge la final del mundial de futbol de Qatar 2022

14/12/2022

Leo Franco: “Arribar a la final és mèrit del procés de feina d’Scaloni”

L’ex porter argentí del RCD Mallorca, Leo Franco ha analitzat la classificació de la Selecció Argentina per la final del mundial de Qatar al programa Esports 3 d’IB3 Ràdio. Leo Franco i el seleccionador argentí, Lionel Scaloni, no varen coincidir a la plantilla del RCD Mallorca però tots dos comparteixen haver jugat part de la seva carrera a l’illa i una bona amistat.

“Arribar a la final és un mèrit molt important de tot el procés  de feina de l’era Scaloni. Significa que les coses s’estan fent bé des de fa temps i l’exemple són les dues finals aconseguides en els darrers 3 mundials”, ha explicat l’argentí.

“Aquesta selecció té matisos característics de la manera que té Scaloni d’entendre el futbol. El primer que va aclarir Lionel quan va agafar l’equip nacional va ser que no es centraria en dibuixos tàctics. El futbol és un joc dinàmic i els sistemes viuen en moviment. Per això ha creat un equip amb jugadors que s’adapten a totes les situacions i a diferents posicions. L’equip sencer s’adapta als matisos i al rival per poder obtenir els resultats”, analitza l’ex porter.

“Leo Messi es troba a un nivell molt bo i sap exercir el paper de líder d’aquesta selecció. L’experiència l’ha fet arribar a aquest mundial amb un nivell de maduresa plena. Leo és feliç amb aquest equip i això és molt bo per la selecció”, destaca Leo Franco.

Escolta l’entrevista completa a IB3 ràdio.

 

14/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris