política

Les administracions de Menorca concreten mesures perquè els treballadors afrontin el coronavirus

Es pretenen combinar mesures de prevenció amb la conciliació dels qui s'hagin de fer càrrec de familiars


A Menorca s’estan duent a terme, des de primera hora d’avui divendres, reunions i trobades informatives a Consell i ajuntaments per complir les mesures de prevenció, facilitar la conciliació i garantir els serveis bàsics a la ciutadana. Mesures que van des de mantenir oberta l’Atenció Ciutadana i augmentar la neteja viària, fins a reduir al màxim la possible afectació de serveis com la Policia.

El Consell de Menorca acull una reunió entre els responsables de personal i els representants dels 450 treballadors. Una trobada del Comitè de Salut Laboral en la qual els representants sindicals hi han dut una dotzena de propostes, començant per permisos de dret inexcusables perquè els treballadors amb malaltia crònica no hagin d’anar als seus llocs de feina, la implantació el teletreball tant com sigui possible i que s’evitin reunions presencials.

En les administracions més petites també es treballa per combinar la prevenció amb el manteniment de serveis com l’atenció al ciutadà i garantir-ne de bàsics com la Policia i el Servei de Neteja. És el cas de l’Ajuntament de Sant Lluís, que compta amb 160 treballadors.

El Consell de Menorca també acaba de posar en marxa un servei de Whatsapp per informar sobre el coronavirus. Per fer-ho els interessats han d’enviar un missatge de whatsapp amb el text ALTA i el seu nom al número 971357779. La institució menorquina també n’informarà a través del seu canal d’Instagram.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El batle de Palma visita Son Dameto on començaran les obres de millora de barriada

Els veïnats demanen també altres millores, sobre tot al parc municipal

MÉS demana accelerar les instal·lacions d’acollida per “tractar els migrants com a persones”

Després de la imatge publicada a IB3 Notícies de migrants dormint dins cotxeres, el diputat i portaveu parlamentari de MÉS...

VOX considera “insostenible” la quantitat de pasteres arribades a Balears en dos dies

Aquest cap de setmana han arribat a les costes de Balears 17 pasteres, amb 268 persones en total

El PP de Mallorca prioritza la recuperació, la mobilitat i la seguretat de cara a 2023

Prohens ha posat en valor el treball fet per fer arribar el projecte 'popular' a tots els racons de l'illa