economia

Les aerolínies rebutgen deixar seients buits en els seus vols

L'Associació Internacional de Transport Aeri ja avança que de deixar seients buits els preus es dispararan, ja que per obtenir beneficis s'ha d'omplir almanco el 77 per cent de la capacitat de l'avió, i no el 62% com estaria previst


Encara queden setmanes perquè arribi el seu torn en la desescalada, però les aerolínies es preparen ja per una entrada a la normalitat segura a la vegada que rendible. El seu principal objectiu és ara que la limitació de places no entri en el conjunt de mesures que prepara la Unió Europea per regular la posada en marxa del sector i que previsiblement es donarà a conèixer dimecres que ve. De no ser així, Espanya ja ha advertit que mourà fitxa i posarà les seves pròpies condicions per reactivar la mobiltat amb garanties.

L’Associació Internacional de Transport Aeri ja avança que de deixar seients buits els preus es dispararan, ja que per obtenir beneficis s’ha d’omplir almanco el 77 per cent de la capacitat de l’avió, i no el 62% com estaria previst. Les taxes aèries, diuen, en comparació amb l’any passat es duplicarien. Sí es mostren partidaris de l’ús de les mascaretes, obligatori ja com ens recorden per megafonia, respira des de dilluns per a tots els viatgers.

També de limitar els moviments dins la cabina i de reduir el servei de menjar a bord. Accions, totes aquestes innecessàries, ens expliquen des de l’Associació de Línies Aèries si es concentren totes les mesures de detecció, higiene i desinfecció a l’aeroport.

Eurocontrol ja informa d’un augment progressiu de l’activitat aèria a partir de dilluns. A Palma, on avui per exemple hi ha prevists 7 vols d’anada i 7 de tornada, es podria arribar ja fins a les 63 operacions diàries, fins a les 131 ja cap a finals de maig.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Palma torna a acollir quatre creuers simultanis al dia: el més gran i el més luxós, a 7 milions el camarot

'The World' coincideix aquest dilluns amb tres creuers més al port de Palma (Harmony of The Seas, Norwegian Epic i...

Les Illes Balears, primera destinació espanyola de turisme internacional durant el 2021

Durant l'agost, 1 de cada 4 turistes estrangers cap a Espanya volaren a l'arxipèlag