SOCIETAT

Les agències de lloguer turístic es centren en el turisme nacional

Davant la incertesa de quan arribaran els turistes estrangers, la sortida més òptima són els turistes de la península i les illes


Les inmobiliàries dedicades al lloguer turístic han tengut una caiguda dràstica dels seus ingressos. Els mesos d’abril, maig i juny tot han estat cancel·lacions per part de clients. Ara continua la incertesa. I és que no depèn només de com i quan reobriran els aeroports i ports de les illes o de si els turistes hauran de fer o no quarantena. També depèn de quin protocol marcaran els diferents països per venir a Espanya.

Ens ho ha explicat Anna Imbert, la propietària de 99 Houses, a Alcúdia i Rafa Rodríguez, treballador de Fincallorca, a Capdepera. Ambdues inmobiliàries depenen, sobretot, dels turistes alemanys i anglesos. Davant aquesta incertesa, s’han centrat en oferir els seus serveis al turisme nacional i també de les illes.

A més, demanen que els clients que ja tenien reserves fetes, en la mesura que sigui possible, optin per no cancel·lar i acceptar un bo. Si tothom cancel·làs, diuen, haurien de tancar d’un dia per un altre.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |