eivissa

Les agències de noces d’Eivissa ajornen les celebracions fins al setembre

El nupcial és un gran motor de l'economia d'Eivissa, que demanda serveis de fins a 35 sectors

Les+ag%C3%A8ncies+de+noces+d%27Eivissa+ajornen+les+celebracions+fins+al+setembre

A Eivissa, les empreses organitzadores de noces auguren el tancament de moltes agències si les parelles decideixen no casar-se enguany. De moment, han aconseguit ajornar les noces per a la fi de temporada. El cert és que, a partir de la “Fase 2″ de la desescalada, es podran celebrar noces amb un número limitat d’assistents, i en la “Fase 3” es permetrà ampliar-ne la xifra. Malgrat això, però, quedarà per resoldre la mobilitat perquè hi puguin arribar els convidats.

Una de les empreses afectades és la de na Beatriz Vidal. Va organitzar l’any passat 140 casaments i enguany esperaven batre aquesta xifra rècord. De moment la major part dels seus clients ha acceptat moure’n les programades fins al mes juny i traslladar-les als mesos de setembre i octubre. És el mateix que ha previst na Marina Amorós, una altra organitzadora de noces de l’illa. Per agrupar totes les noces de l’any al final de temporada, s’està mirant una altra opció: ocupar també els divendres i diumenges.

Reprogramar els casaments

De moment, les empreses capegen el temporal com poden, però tenen clar que la seva supervivència depèn del fet que aquestes noces ajornades no s’endarrereixin encara més. Eivissa havia experimentat un important auge del sector nupcial el darrer lustre i ara mateix és un gran motor de l’economia insular, que demanda serveis de fins a 35 sectors.


Eivissa aposta per entrar a la fase 1 de desconfinament dilluns que ve

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les Pitiüses se sumen als actes del Dia contra l’LGTBIfòbia

A Formentera s'ha pintat un banc i un pas de vianants i a Eivissa s'ha instal·lat un monòlit

L’Ajuntament d’Eivissa destinarà a subvencions dos milions d’euros

Aniran a empreses i autònoms afectats per les mesures adoptades contra la Covid.

L’UCAM Múrcia serà el rival per l’ascens

La UD Eivissa viurà el partit que decidirà si fa el salt al futbol professional diumenge a les 12:00 de nou al Nuevo Vivero

Els museus illencs es preparen pel seu Dia Internacional en un noment de catarsi col·lectiva

El 18M, al Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera es farà coincidir amb la inauguració del nou tram de passarel·la, la...