societat

Les agències de viatges d’Eivissa facturen un 80% menys que abans de la pandèmia

Una d'aquestes empreses titlla d'irresponsables als organitzadors dels viatges de final de curs investigats pel macrobrot originat a Mallorca


A Eivissa, les agències que organitzen viatges d’estudiants han facturat un 80 per cent menys que abans de la pandèmia. Una d’aquestes empreses titlla d’irresponsables, als organitzadors dels viatges de final de curs investigats pel macrobrot originat a Mallorca.

L’agència ‘Mi viaje de estudios’ és una de la desena d’empreses que organitza el desplaçament d’estudiants a les Balears. Expliquen però, que són els únics que hi tenen base, concretament a Eivissa des de fa 15 anys; i lamenten perdre sous per complir amb la normativa.

Gestionen 3 destinacions: Mojácar a Andalusia, Mallorca (una habitual entre els adolescents) i Eivissa (amb un públic molt concret).

Enguany però només n’han arribat un centenar, i els han ubicat a Platja d’en Bossa. Una organització que es comença a preparar a l’inici de curs, amb reunions amb els pares i enguany oferint més seguretat que mai.

Sousa espera que s’aprengui de l’ocorregut a Mallorca, i es prenguin mesures a l’hora de vendre els paquets vacacionals al jovent.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Accidents i retencions a les carreteres de Menorca a causa de la Dana

Els bombers rescaten un grup de ciclistes i una dona atrapada dins el seu vehicle a Cala Pilar

Les pluges desborden el torrent de Son Granot i aneguen cases i naus industrials a Ferreries

L'Ajuntament demanarà la declaració de zona catastròfica

La gota freda deixa importants inundacions al Port d’Alcúdia, Platges de Muro i Alcúdia

A Mallorca, l'112 ha actuat a 80 incidències durant el dia d'avui {rela}Incidències per les tempestes: torrents desbordats, inundacions, carreteres...

El Llatzaret acull una nova edició de l’Escola de Salut Pública de Menorca centrada en els reptes de la post pandèmia

L'acció comunitària en salut centra un dels sis cursos presencials que s'hi celebren