Recollida de signatures per salvar “l’últim quiosquet autèntic de Formentera”, el Pelayo
Va obrir fa més de 4 dècades, amb el seu tancament denuncien que Formentera perd la seva essència
Una ajuda que se suma a aquella que durant una setmana han fet els voluntaris a peu de carrer i a les donacions de material
Els carrers encara anaven plens d’aigua quan l’ajuda de ciutadans ja arribava als primers afectats. Una solidaritat que no ha aturat de créixer en una setmana. A cada un dels punts que s’han arribat a habilitar per emmagatzemar roba, productes d’higiene personal, material de neteja o menjar s’ha hagut de penjar el cartell de complet. El que més necessiten ara, ens diuen, són per exemple estufes i estris per afrontar els primers dies de fred.
Als carrers una riuada de voluntaris, més de 10 mil han passat per Sant Llorenç, en una setmana, ha fet possible que tan sols dos dies després de la torrentada la imatge del poble fos ben diferent.Les cases recuperen a poc a poc la seva fesomia, gràcies també a l’ajuda desinteressada de professionals.
L’ajuntament de Sant Llorenç té encara habilitats aquests tres números de compte oficials per aportacions econòmiques. De moment duen prop de 700 mil euros. Donacions anònimes que se sumen a aquelles que han anat fent també entitats bancàries i comerços o locals com aquest, que aquests dies cedeixen les seves caixes com a mostra de suport. I també les quantitats que es recapten en els diferents esdeveniments solidaris com concerts, partits de futbol o dinars que s’estan duent a terme.
Va obrir fa més de 4 dècades, amb el seu tancament denuncien que Formentera perd la seva essència
Veïnats ja han recollit firmes en contra del plantejament que proposa l'Ajuntament, que afirma que el projecte és molt embrionari i no es descarta renunciar-hi
Més d'una vintena de propostes noves s'estrenaran per omplir una graella variada que pretén arribar a noves audiències