X

Les autoritats canadenques col·laboren amb les forces de seguretat dels Estats Units per localitzar l’autor del tiroteig de Maine

Avui s'han confirmat 18 morts i 16 ferits com a consequència dels tirotejos

26/10/2023

Les autoritats canadenques col·laboren amb les forces de seguretat dels Estats Units per localitzar l’autor del tiroteig de Maine

Les autoritats canadenques col·laboren amb les forces de seguretat dels Estats Units per intentar localitzar l’autor del tiroteig a Maine, en què varen morir 18 persones i 16 més resultaren ferides. Temen que l’home intenti fugir al Canadà.

Eren damunt les set de l’horabaixa quan Robert Card presumptament va tirotejar 2 establiments a la ciutat de Lewiston, Maine. L’home de 40 anys va entrar a un bar i un bowling, on començà a disparar indiscriminadament amb el seu fusell. Les autoritats continuen la recerca d’aquest sospitós i a la investigació s’hi ha afegit fins i tot l’FBI i el departament de seguretat nacional. Per ara només s’ha trobat el cotxe de Card al poble de Libon, on les forces de seguretat han demanat que la gent no surti de casa: “Consideram Card un home armat i perillós, ara mateix és una persona d’interès. Si qualcú veu Card, que no s’hu acosti ni parli amb ell” ha explicat Mike Sauschuck, comisari del Departament de Seguretat Pública de Maine.

Avui s’han confirmat un total de 18 morts i 16 ferits com a resultat d’aquesta tragèdia tot i que en un principi els mitjans de comunicació havien fet una estimació d’uns 20 morts. Amb aquest ja son 565 els tirotejos massius que s’han enregistrat als Estats Units dins aquest 2023, que també ha comptabilitzat uns 15.500 morts per armes de foc.

26/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris