X

Les aventures de Dorothea Bate, al cinema i a les pantalles d’IB3

La pionera antropòloga britànica és la protagonista d'una sèrie de 4 capítols i un curtmetratge, en un projecte de Marta Hierro i Luis Ozonas

17/09/2023

Les aventures de Dorothea Bate, al cinema i a les pantalles d’IB3

Manel Ferrera

La història de l’antropòloga Dorothea Bates arriba aquesta setmana a les pantalles per partida doble i convertida en animació. MOM Produccions ha creat una sèrie de 4 capítols per a IB3 i un curtmetratge que s’estrena demà passat, i que conta la història d’una dona que va ser pionera al seu camp i va obrir camí a altres dones.

Luis Ozonas i Marta Hierro acaben de fer feina als detalls de la seva darrera obra, que és una obra en doble format: sèrie i curtmetratge. La protagonista va rompre barreres a principis del segle XX.

La història de Bates ja va ser objecte d’un documental, però l’argument era tan captivador que els autors en varen quedar amb ganes. El gran repte en aquesta ocasió era fer-ho en format animat.

El curtmetratge s’estrena demà passat al Cineciutat de Palma, i la sèrie de 4 capítols, dissabte dia 23 de setembre a IB3 Televisió.

17/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Catalina Ferragut 16/10/2023

    Bon dia, el meu nom és Catalina Ferragut, faig feina al ceip NA penyal de cala millor. Estam estudiant la prehistòria amb l’alumnat de sisè i és molt interessant la figura de na Dorothea Bates. In3 teniu una serie m’agradaria poder posar-la a l’aula per descobrir qui era aquesta dona.On la puc trobar?
    Moltes gracies
    Catalin
    * He estat intentant trobar-la a ib3 a la carta no ho he aconseguit-