ECONOMIA

Les Balears entre les destinacions preferides pel turista estranger

Les pernoctacions en hotels es van triplicar al setembre respecte al mateix mes de l'any passat


Les pernoctacions en hotels es van triplicar al setembre respecte al mateix mes de l’any passat en créixer fins als 25,6 milions, una xifra que encara és lluny dels 37,5 milions que es van comptabilitzar el setembre de 2019, abans de la pandèmia.

Moltes empreses turístiques d’arreu de l’Estat insisteixen que necessiten les ajudes que dels 7.000 milions d’euros que va prometre el Govern i “que encara no han arribat a les empreses”, explica el vicepresident executiu d’Exceltur, José Luis Zoreda.

Es disparen les visites d’estrangers
Les pernoctacions dels viatgers estrangers es van disparar al setembre gairebé un 658% respecte de l’any anterior, mentre que la dels residents a Espanya, que representen un 46,1% van augmentar un 84,9% en taxa anual.

En comparació amb setembre de 2019, les pernoctacions van baixar un 31,7% en total, després de caure un 47,2% les realitzades per no residents i créixer un 2,4% les de turistes nacionals.

Balears entre les destinacions més concurrents
Balears i Andalusia repeteixen com a destinacions preferides amb taxes anuals del 803% i del 164%, mentre que Canàries va desbancar Catalunya de la tercera posició, amb un increment del 325,3%. El turisme internacional aposta per les Balears, que va concentrar un 33,6% del total de pernoctacions.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |