economia

Les Balears mostren un turisme més sostenible a la WTM

Davant empresaris i mitjans de comunicació britànics, el Govern i els consells insulars han ressaltat el compromís de la destinació amb el medi ambient

Les+Balears+mostren+un+turisme+m%C3%A9s+sostenible+a+la+WTM

L’acte central de promoció de les Illes a la fira World Travel Market de Londres ha posat la sostenibilitat en primer pla. Davant empresaris i mitjans de comunicació britànics, el Govern i els consells insulars han ressaltat el compromís de la destinació amb el medi ambient, amb la presentació entre d’altres del projecte “Atles submarí de les Illes Balears” finançat amb l’impost del turisme sostenible.

Els ajuntaments també han estat molt actius. El de Santa Eulària des Riu ha presentat la seva oferta d’hotels rurals amb encant adreçada a un segment mig alt del mercat que cerca l’Eivissa més autèntica.
I el de Palma s’ha reunit amb una 40 de bloguers i influencers amb un objectiu clar: vendre Palma durant l’hivern aprofitant l’impacte de les xarxes socials.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

El Consell d’Eivissa aposta per les reunions amb turoperadors a Fitur

A Madrid només es presentarà l'illa com a 'Destinació Esportiva' i es reforçaran les reunions amb majoristes i mitjans especialitzats

Davalla un 9,4% la compravenda d’habitatges a les Balears

El novembre també davallen les operacions en el conjunt d'Espanya

Les empreses que exporten formatge de Maó als Estats Units perden marge de negoci pels aranzels de Trump

El termini per a presentar al·legacions va acabar dia 13 de gener