X

Les Balears notifiquen 516 nous positius per Covid-19 des de divendres

També han mort 5 pacients més amb coronavirus

30/11/2020

Les Balears notifiquen 516 nous positius per Covid-19 des de divendres

516 persones han donat positiu a les Balears des de divendres passat. També s’han registrat 5 noves morts de pacients amb Coronavirus. Un d’aquests és un usuari de la residència Domus Vi Can Carbonell, a Marratxí. A causa d’una incidència tècnica, la Conselleria de Salut, aquest dilluns, no ha pogut facilitar la resta de dades per fer-ne balanç.

Pel que fa a la situació hospitalària, només a Mallorca hi ha hagut ingressos a planta: 8 pacients més. Cap novetat a cures intensives. A Eivissa, hi ha 4 persones manco a planta, però una més a l’UCI. A Menorca, també s’ha donat una alta hospitalària.

Pel que fa a les escoles, bones notícies: aviat farà un mes que els contagis van a la baixa. Durant la darrera setmana, hi ha hagut 167 alumnes que han donat positiu, la majoria a Mallorca i també 18 a Eivissa. I només 4 docents de Mallorca s’han contagiat. Els percentatges continuen sent molt baixos.

A totes les Illes hi ha 21 centres educatius amb qualque positiu per coronavirus i un total de 27 classes en quarantena. La portaveu del Govern, Pilar Costa, continua posant el focus en els estudis de contacte: més del 90% de les PCRs que s’han de fer a les escoles donen negatiu.

30/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris