X

Les barreres de l’aparcament de l’hospital Can Misses estaran baixades a partir d’aquest dijous per controlar-ne l’accés

L'estacionament continuarà sent gratuït

14/09/2023

Les barreres de l’aparcament de l’hospital Can Misses estaran baixades a partir d’aquest dijous per controlar-ne l’accés

Redacció

En Francisco ha d’anar sovint a l’hospital i normalment hi està uns 15 minuts fent voltes amb el cotxe per aparcar. “Veig gent que deixa el cotxe i no entra a l’hospital”, comenta. El mateix diuen altres usuaris, alguns dels quals en alguna ocasió han hagut de fer voltes durant una bona estona cercant estacionament, i finalment han optat per anar a cercar-ne a un altre lloc.

A partir d’ara, la barrera estarà tancada i serà obligatori agafar un tiquet que hauran de mantenir per sortir. Personal del pàrquing n’informa els usuaris sobre la mesura; el primer que demanen és si s’ha de pagar. “Els hi explicam que no s’ha de pagar, que només es tracta de fer un estudi per optimitzar l’ús de l’aparcament i conèixer l’ocupació en diferents moments del dia”, assegura Francisco Martín, responsable del servei de l’aparcament.

Es valorarà si els vehicles que superin les 24 hores d’estacionament hauran de validar el tiquet a l’oficina de l’aparcament. Des de finals de juliol, la Policia Local ha retirat vuit vehicles per estar-hi estacionats durant més de quinze dies.

14/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris