X

Les barriades des Serralt i de sa Volta a Manacor ja tenen aigua potable

L'escola Jaume Vidal i Alcover ja no ha de comprar aigua mineral per reemplenar les botelletes dels infants

23/01/2023

Les barriades des Serralt i de sa Volta a Manacor ja tenen aigua potable

Marta Bergas

Els escolars del CEIP Jaume Vidal i Alcover ja beuen aigua de l’aixeta de l’escola. Són el primer centre del terme de Manacor que té aigua potable provinent de la planta potabilitzadora pilot: “És un luxe poder tornar a emplenar les botelletes només obrint l’aixeta”, conta Maria Joana Mas, directora de l’escola.

Certament, representa un estalvi. Per reomplir les cantimplores dels infants, l’escola gastava uns 60 euros al mes en aigua embotellada. Per no parlar de la cuina: “Havíem d’emprar aigua de barrals, ara molt millor”, explica Lorena Fuster, cuinera del CEIP Jaume Vidal.

El CEIP Jaume Vidal està situat a la barriada des Serralt. Aquesta zona i la de sa Volta, on viuen en conjunt 1.500 persones, seran les dues úniques que enguany rebran aigua potable: “Ara el que ens toca és iniciar les obres de la planta definitiva, que estarà situada a Cala Murada, i l’any que ve totes les barriades tendran aigua potable”, relata Miquel Oliver, batle de Manacor.

L’Ajuntament recomana als veïnats des Serralt i de sa Volta que tenguin descalcificadors que valorin la possibilitat de llevar-los, ara que tenen aigua apta per al consum humà.

23/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris