mallorca

Guia de lectures per a la igualtat

Les biblioteques de Calvià han elaborat aquest catàleg que inclou uns 200 llibres de temàtica feminista i LGTBI


Les Biblioteques de Calvià han elaborat una guia de lectura que recull uns 200 llibres relacionats amb la igualtat. Ja es pot consultar a través de les xarxes socials. L’han publicada aquesta setmana, coincidint amb el 25-N, dia contra la violència masclista.

Novel·les per a adults, llibres infantils, assajos o còmics. L’espai Biblioigualtat, de la Biblioteca de Cas Català, Illetes i Bendinat inclou tota classe de llibres, la majoria de temàtica feminista i alguns d’LGTBI. Enguany, compleix un any. Ara, han publicat una guia de lectura digital que inclou uns 200 títols i que s’anirà ampliant. Entre les recomanacions, “La Ciutat de les Dames”, de Christine de Pisan.

Aquest espai va començar amb unes prestatgeries per exposar-hi els llibres d’il·lustracions feministes, que ara tenen molt d’èxit. L’objectiu és, des de nins, fomentar l’educació amb igualtat.

A més de tenir aquest espai, les biblioteques de Calvià es comprometen a incloure en tot el seu catàleg una bona representació de dones escriptores.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les campanes de la Seu repiquen per commemorar Sant Sebastià

L'obreria espera que aquesta serà la primera de moltes repicades per així poder recuperar els autèntics inicis de la festa.

L’Ajuntament de Palma reclama als governs central i autonòmic més habitatges socials

El Fons Social d'Habitatges Municipals ha ajudat 171 famílies a trobar casa des de 2013

La revetla més trista de Sant Sebastià

La Llonguetada íntima d'ahir o la sessió de puntxadiscos via streaming miren de pal·liar la tristor d'aquesta revetla tan atípica