menorca

Les biblioteques de Menorca reobren les seves portes

Tot el material romandrà en quarantena durant 14 dies, fins que pugui tornar a ser deixat

Les+biblioteques+de+Menorca+reobren+les+seves+portes

Totes les biblioteques de Menorca, llevat de la Biblioteca des Castell, que obre aquest dimecres, i del centre de lectura de Fornells, que encara no té data d’obertura, ja han obert les portes als usuaris. La darrera a fer-ho, aquest mateix dimarts, ha estat la Biblioteca de Ciutadella. També ho està des d’ahir la Biblioteca Pública i Arxiu Històric de Maó.

En aquesta fase 1 de la desescalada, els usuaris han d’accedir-hi amb les mans netes i uns guants, i, si és possible, amb mascareta, i respectar la capacitat màxima de cada biblioteca. Durant aquest període, s’ofereix exclusivament servei de préstec. No es pot consultar la premsa impresa ni es pot utilitzar la biblioteca com a lloc de consulta ni d’estudi. Tampoc no es poden emprar els ordinadors ni es disposa de servei de wifi. Tot el material romandrà en quarantena durant 14 dies, fins que pugui tornar a ser deixat.

Tanmateix, les biblioteques poden atendre en aquesta fase 1 peticions per correu electrònic o telefònicament. També, des d’aquest dimarts, romanen oberts l’Arxiu General del Consell de Menorca i l’Arxiu de la Imatge i el So.

També ha obert el Museu de Menorca, que entre les 10 i les 12 del matí donarà preferència als majors de 65 anys. Durant el temps que duri el desconfinament, el Museu ofereix la possibilitat de visitar l’exposició temporal “Joan Flaquer i l’enigma dels 400 vasos”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Balanç del coronavirus a Balears: 264 nous casos (4.151 en total), 15 curats i cap nou mort

Aquesta setmana la detecció precoç ha permès identificar 19 brots nous, tots a Mallorca, amb 88 casos associats (50 amb...

La pedrera de Líthica, a Ciutadella, viu una nit màgica amb el grup ‘The Sey Sisters’ al Festival Pedra Viva

Les germanes Edna, Kathy i Yolanda Say van portar al públic a un viatge musical des del gòspel a la...

Creix el consum de CBD a Menorca, un compòst derivat del cànnabis

Tot i que no té l'aval de la comunitat mèdica, l'ofereixen més de mitja dotzena d'estancs a Menorca

El Govern farà proves massives de coronavirus a les zones més afectades i limitarà les reunions d’amics i familiars

Balears ha registrat 19 brots nous de coronavirus en l'última setmana, dels quals 11 han estat per contacte familiar i...