menorca

Les biblioteques de Menorca reobren les seves portes

Tot el material romandrà en quarantena durant 14 dies, fins que pugui tornar a ser deixat

Les+biblioteques+de+Menorca+reobren+les+seves+portes

Totes les biblioteques de Menorca, llevat de la Biblioteca des Castell, que obre aquest dimecres, i del centre de lectura de Fornells, que encara no té data d’obertura, ja han obert les portes als usuaris. La darrera a fer-ho, aquest mateix dimarts, ha estat la Biblioteca de Ciutadella. També ho està des d’ahir la Biblioteca Pública i Arxiu Històric de Maó.

En aquesta fase 1 de la desescalada, els usuaris han d’accedir-hi amb les mans netes i uns guants, i, si és possible, amb mascareta, i respectar la capacitat màxima de cada biblioteca. Durant aquest període, s’ofereix exclusivament servei de préstec. No es pot consultar la premsa impresa ni es pot utilitzar la biblioteca com a lloc de consulta ni d’estudi. Tampoc no es poden emprar els ordinadors ni es disposa de servei de wifi. Tot el material romandrà en quarantena durant 14 dies, fins que pugui tornar a ser deixat.

Tanmateix, les biblioteques poden atendre en aquesta fase 1 peticions per correu electrònic o telefònicament. També, des d’aquest dimarts, romanen oberts l’Arxiu General del Consell de Menorca i l’Arxiu de la Imatge i el So.

També ha obert el Museu de Menorca, que entre les 10 i les 12 del matí donarà preferència als majors de 65 anys. Durant el temps que duri el desconfinament, el Museu ofereix la possibilitat de visitar l’exposició temporal “Joan Flaquer i l’enigma dels 400 vasos”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Continuen les restriccions per a viatjar malgrat l’augment de les connexions entre illes

Ashome demana que es bonifiquin els viatges a Balears perquè els preus no siguin tan cars

Lliure accés a Macarella, almenys per unes setmanes

El bus a la cala verge de Ciutadella, únic mitjà de transport permès, es reinstaurarà més endavant, en funció del turisme i l'afluència

S’instal·len els vidres de protecció del segon ascensor panoràmic de Maó

L'estructura permetrà unir el mercat municipal del Claustre del Carme amb el port

Oriol Pagès renova amb l’Hestia Menorca fins el juny de 2021

Serà el quart curs consecutiu del tècnic a la banqueta menorquina