espanya

Les Canàries limitaran la mobilitat interilles per Setmana Santa

Respecte al turisme nacional, previsiblement només hi podrem viatjar des d'aquí, ja que les Balears sera l'única comunitat sense tancament perimetral

Les+Can%C3%A0ries+limitaran+la+mobilitat+interilles+per+Setmana+Santa

L’arxipèlag canari es blindarà durant les pròximes setmanes per frenar l’augment de contagis. Tenerife, Gran Canària i Fuerteventura passaran a nivell 3 a partir de dilluns.

Durant Setmana Santa es restringirà la mobilitat interilles i els mateixos canaris hauran de presentar una prova PCR o un test d’antígens negatiu de la Covid-19, si no tenen un dels motius justificats per viatjar. Per això, es reforçaran els controls als ports i aeroports. S’hi permetrà el turisme internacional i, respecte al turisme nacional, previsiblement només hi podrem viatjar des d’aquí, ja que les Balears sera l’única comunitat sense tancament perimetral. Així ho entenen les agències de viatges de les Illes, que recorden que sí que s’exigirà una prova negativa d’infecció activa de coronavirus.

Aquest divendres ja ha començat el tancament perimetral pel pont de Sant Josep a unes altres 7 comunitats autònomes, entre les quals Madrid o la Comunitat Valenciana. Durant tot el dia ja s’han vist controls policials per evitar desplaçaments no justificats. També hi ha limitacions a les trobades socials. Els valencians, que aquest divendres havien de viure el seu dia gran de les falles, s’han hagut de conformar un any més, amb una versió descafeïnada de la festa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Sánchez defensa que el Pla de Recuperació és el més important des de l’entrada a la UE

El Consell de Ministres aprova destinar més de 2.000 milions d'euros per a desenvolupar polítiques actives d'ocupació

El ministre Escrivà proposa pagar 12.000 euros per cada any que s’ajorni l’edat de jubilació

L'objectiu és incentivar que l'edat real de jubilació s'aproximi a la legal

Iñigo Urkullu creu necessari mantenir l’estat d’alarma

El lehendakari demana a Pedro Sánchez garanties jurídiques per a les comunitats autònomes

Homenatge del Congrés a la impulsora del sufragi femení, Clara Campoamor

La reina Letizia ha presidit l'acte i els representants dels partits nacionalistes s'han absentat