societat

Les claus del tercer curs escolar en pandèmia

Els estudiants de secundària podran tornar a les aules amb normalitat


El curs escolar començarà pràcticament amb els mateixos protocols sanitaris amb els quals va acabar l’any passat, excepte que l’objectiu serà que tots els cursos siguin presencials, és a dir que els estudiants de secundària pugin tornar a les aules amb normalitat.

Tenen les eines per poder aconseguir-ho i disposen d’un entorn favorable. La vacunació entre alumnes és la més alta del país i el 90 per cent del professorat té la pauta completa, un aspecte que dona més tranquil·litat. També es continuarà amb les mesures bàsiques.

L’any passat es va reduir amb més d’un milenar les noves matriculacions per la pandèmia, el motiu, que moltes famílies no es varen traslladar a les Illes per feina o per viure-hi, però la Conselleria preveu que enguany es reprenguin i es torni arribar als dos mil alumnes nous.

Per donar resposta a la demanda, durant l’estiu s’han fet 63 obres de millora i ampliació als centres de les Illes i s’han invertit més de 90 milions d’euros des del principi de la legislatura. La darrera al centre Guillem Ballester i Cerdó, de Muro, que ha visitat avui la Conselleria. S’hi ha invertit més de mig milió d’euros per construir 6 aules noves.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

L’espai de Son Tous a Palma presenta problemes per poder acollir temporalment els migrants irregulars

La majoria dels migrants, entre els quals 6 infants i 10 menors no acompanyats, ja han estat repartits en dependències...

Recta final perquè la Funerària de Palma aconsegueixi el 100% del tanatori de Bon Sosec

L'Empresa Funerària Municipal de Palma ultima les negociacions amb Funespanya que consistiria en una permuta

La central de Maó comença la descarbonització i redueix de manera important l’ús del fuel

Els motors d'aquest combustible que, fins ara, s'utilitzaven fins a 8.700 hores a l'any, passaran a funcionar només 500 hores...

El Govern prepara la documentació perquè l’Estat declari Ferreries zona catastròfica

Mentrestant, empreses i particulars continuen quantificant les conseqüències de la torrentada