X

Les claus del tercer curs escolar en pandèmia

Els estudiants de secundària podran tornar a les aules amb normalitat

26/08/2021

Maria Antònia Buades

El curs escolar començarà pràcticament amb els mateixos protocols sanitaris amb els quals va acabar l’any passat, excepte que l’objectiu serà que tots els cursos siguin presencials, és a dir que els estudiants de secundària pugin tornar a les aules amb normalitat.

Tenen les eines per poder aconseguir-ho i disposen d’un entorn favorable. La vacunació entre alumnes és la més alta del país i el 90 per cent del professorat té la pauta completa, un aspecte que dona més tranquil·litat. També es continuarà amb les mesures bàsiques.

L’any passat es va reduir amb més d’un milenar les noves matriculacions per la pandèmia, el motiu, que moltes famílies no es varen traslladar a les Illes per feina o per viure-hi, però la Conselleria preveu que enguany es reprenguin i es torni arribar als dos mil alumnes nous.

Per donar resposta a la demanda, durant l’estiu s’han fet 63 obres de millora i ampliació als centres de les Illes i s’han invertit més de 90 milions d’euros des del principi de la legislatura. La darrera al centre Guillem Ballester i Cerdó, de Muro, que ha visitat avui la Conselleria. S’hi ha invertit més de mig milió d’euros per construir 6 aules noves.

26/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris