societat

Les completes de Sant Antoni a Artà, sense públic

Només setze persones han assistit a l'interior de l'església


Només setze persones han assistit avui vespre a les completes d’Artà, que han acabat just fa una estona, i que s’han fet a porta tancada. Aquestes persones eren els membres del consell parroquial, i ningú més hi ha pogut entrar.

Joan Servera, capellà de l’obreria de Sant Antoni, diu que l’esquema de completes ha estat el mateix, però amb manco gent.

“El sentiment és molt gros, però avui hi ha molta gent que ho ha fet a dins ca seva”, diu Antònia Obrador, membre del consell parroquial d’Artà.

L’Ajuntament havia fet una crida perquè no hi comparegués ningú, i així ha estat. Les poques persones que sí que hi han pogut venir han dit que tenien un sentiment estrany de veure l’església tan buida, en un dia que sol estar ben plena.

La policia local i la guàrdia civil han patrullat durant tot el dia, i han dit que no hi ha hagut cap incident ni han detectat cap grup de persones que s’hagués reunit.

A diferència d’altres pobles on fan festa per Sant Antoni, la festa i la bauxa a Artà és més la part del dematí i del capvespre. Això no lleva, però, que la policia local i la guàrdia civil continuïn patrullant durant el vespre per si detecten qualque fogueró o grup de persones a qualque caseta o finca de fora vila.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Mal temps però terrasses plenes durant el matí

Els restauradors esperen amb ganes poder fer servir l'interior dels locals

Més de 1.000 persones gaudeixen d’un concert a Holanda com a part d’un experiment

Tots els assistents varen haver de passar una PCR i varen estar controlats durant tot el concert

La vacunació massiva al poliesportiu Germans Escalas comença demà

Aquest dilluns estaran en funcionament set de les catorze línies que hi ha al recinte

De moment, poca pluja

Fins al diumenge migdia només s'havia registrat una brusca que principalment afectava les Pitiüses