cultura

Les dones, protagonistes al Cine Ciutat de Palma

CIMA organitza la trobada amb la projecció de cuatre curtmetratges. Reclamen un major paper de les dones a la indústria


El Cine Ciutat de Palma celebra el primer esdeveniment on les dones són protagonistes. Es tracta de la projecció de quatre curtmetratges, seleccionats o guardonats amb premi Goya.

L’Associació de Dones Cineastes i Mitjans Audiovisuals (CIMA) organitza aquest dissabte a les 12h aquesta trobada, en un any marcat per la crisi sanitària i on la societat ha demostrat, diuen, que el cinema, les sèries, la cultura interessen, encara que s’hagin gaudit des del saló de cada casa. Tot i això, reclamen que falten ajudes.

Després de les projeccions, s’ha fet un col·loqui amb les autores (directores, productores, guionistes, etc) en els quals també hi ha participat Judit Casas de Metges del Món, associació col·laboradora de la realització de “Biografía del cadáver de una mujer”, de Mabel Lozano. El debat ha estat moderat per Sara Bamba, directora de cinema i guionista, programadora de CIMA En Corto, i Victòria Morell, directora documental i delegada de CIMA Balears.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“It’s About Time”: una reivindicació de la creativitat artística

Les pintores Marika Rosenius, Sandra J. Carl i el dissenyador de rellotges Christian Moriggi protagonitzen aquesta exposició col·lectiva

Els cinemes es recuperen després del trasbals de la pandèmia

Els cinemes Augusta i Rívoli de Palma han obert amb una gran resposta per part del públic i la majoria...

El fotògraf Pau Font publica un llibre on retrata els dimonis de les diferents colles de les Illes

Un treball d'arxiu per conèixer els personatges de l'infern protagonistes dels correfocs

La Simfònica enceta temporada amb Jerónimo Rauch i un repertori basat en grans èxits de Broadway

L'orquestra ofereix aquest divendres una selecció de peces musicals de grans clàssics de Broadway, en què s'afegirà una banda de...