IB3 Música

Les dues cares del compositor Kurt Weill

L'espectacle "Cabaret Weill" es representa els dies 22 i 23 d'abril al Teatre Principal de Palma

Les+dues+cares+del+compositor+Kurt+Weill

La música de Kurt Weill omplirà el Teatre Principal de Palma dijous i divendres 22 i 23 d’abril amb l’espectacle “Cabaret Weill“, amb el qual el director Francisco Valero-Terribas ha volgut contraposar dues facetes musicals molt diferents del compositor alemany.

D’una banda, “Concert per a violí“, una obra sorprenent en el seu moment, als anys 20. Mescla l’instrument de corda amb un cor d’instruments de vent, interpretats en aquesta ocasió per Simfovents Palma.

La segona part de l’espectacle és la suite de l’òpera més popular de l’autor: “L’òpera dels tres rals“, amb llibret de Bertol Brecht. L’obra submergeix l’espectador en l’ambient popular dels anys 20 amb protagonistes dels estatus socials més baixos.

Aquesta és una versió de concert de l’autor mateix però adaptada per a l’ocasió amb narració teatralitzada a càrrec de Miquel Àngel Torrens. L’actor guiarà l’espectador per comprendre la trama d’aquesta òpera. Farà introduccions en català de cadascuna de les peces, que s’interpreten en alemany.

Tot, amb veus illenques: les de les sopranos Maia Planas i Natàlia Salom, i els barítons Tomeu Bibiloni i Pablo López. Seran al Principal dijous i divendres a les 7 del capvespre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Rodrigo Cuevas o Rigoberta Bandini, entre els artistes musicals de l’Atlàntida Mallorca Film Fest

Maria Rodés serà la veu musical que sonarà en la gala inaugural

L’OSIB ret homenantge a les víctimes de la pandèmia

Els concerts seràn dijos al Trui Teatre i divendres a l'Auditori de Manacor

Les cares de Donallop

Acaben de publicar el seu darrer EP, 'Cara a cara'

Piazzola, protagonista del Dia Internacional del Jazz

Se celebra el centenari del naixement del músic argentí