X

Les empreses de desinfecció reben multitud de peticions de negocis d’alimentació

Generedors d'ozó o vapor en sec d'aigua ionitzada ofereixen garanties sanitàries més duradores que els mètodes domèstics com el lleixiu

26/04/2020

Les empreses de desinfecció reben multitud de peticions de negocis d’alimentació

Cada vegada són més els negocis relacionats amb l’alimentació que contracten empreses de desinfecció per oferir garanties sanitàries als seus clients. Per aquest motiu, els professionals de neteges industrials preveuen una allau de serveis quan els establiments d’hostaleria puguin obrir.

Els propietaris de negocis d’alimentació volen estar segurs que el seu local està net i desinfectat però també per oferir tranquil·litat als seus clients. Creuen que els mètodes domèstics, com fer net amb lleixiu, poden no ser segurs del tot perquè hi ha molts racons a tenir en compte i per aquest motiu contracten professionals. Hi ha diferents mètodes com els generadors d’ozó però el sistema més durador és el vapor sec i no té els inconvenients tòxics dels líquids químics.

Es preveu que l’impacte de la Covid-19 origini un enduriment de les inspeccions sanitàries i que s’exigeixin noves certificacions als locals oberts de cara al públic. Ara, les empreses de desinfecció tenen manco feina perquè hotels i restaurants estan tancats, però ja tenen reserves fetes per anar a desinfectar cuines i altres establiments quan puguin obrir i mantenir així controlat el coronavirus.

26/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris