política

Les empreses de Menorca, Eivissa o Formentera ho tindran més fàcil per optar als concursos públics

L'executiu balear diu que hi incorporarà clàusules mediambientals i econòmiques per afavorir les empreses 


Les empreses de Menorca, Eivissa o Formentera ho tendran més fàcil per optar -en igualtat de condicions que les de Mallorca o les multinacionals- als concursos públics de l’administració autonòmica. El Govern s’ha compromès a revisar la llei per a fer-ho possible. És una reclamació dels empresaris menorquins que s’ha intensificat en els darrers mesos per la crisi econòmica.

Lots d’oficina, subministraments d’energia, bitllets d’avió i manteniment d’edificis són alguns dels serveis que el Govern contracta a l’engròs. En moltes ocasions, les empreses que hi guanyen tenen seu a Mallorca o són multinacionals, ja que algunes de les clàusules són difícils d’assumir per a la resta d’Illes.

Més per Menorca ha denunciat, en els darrers dies, que les compres del Govern de bitllets d’avió se concentren en dues agències de viatges. L’executiu balear diu que hi incorporarà clàusules mediambientals i econòmiques per afavorir les empreses de la resta d’Illes. El proper pas és formar el sector perquè les empreses sàpiguen com concórrer a les licitacions públiques, tal com reclamava la Petita i Mitjana Empresa de Menorca

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |