eivissa

Les empreses turístiques d’Eivissa veuen descendir un 70% els seus negocis

L'Aeroport des Codolar registra un 75 per cent menys de moviments respecte a 2019


A Eivissa les empreses dedicades al turisme han vist descendir els seus negocis en un 70 per cent. Ho han explicat avui a la setena edició del Fòrum Turisme Eivissa. Els autònoms reclamen un nou ajornament dels pagaments a Hisenda i que han de satisfer aquest divendres.

Una vintena de ponents es donaven cita aquest dijous al setè fòrum de turisme d’Eivissa. Entre ells el president dels autònoms a nivell estatal, qui ha anunciat que ha demanat a Hisenda un ajornament automàtic i sense recàrrec dels pagaments que s’havien d’haver abonat al març i que s’han de pagar demà. A Eivissa els negocis dedicats al turisme han baixat de mitjana un 70 per cent i han desaparegut un 11 per cent d’empreses. Xifra que a partir de demà podria créixer.

També s’ha exposat la situació a l’aeroport d’Eivissa, on s’ha registrat un 75 per cent menys de moviments des que va començar l’any respecte del mateix període de 2019. En el general d’Europa, un 81 per cent. Segons la direcció de l’aeroport des Codolar, les xifres demostren que, tot i la davallada, Eivissa és un destí consolidat.

La direcció també assegura que Eivissa començarà a liderar la recuperació de les freqüències entre gener i març i que el proper estiu es comptarà amb una major capacitat que l’anterior.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El darrer temporal destrueix uns metres de barana del Passeig Marítim de Santa Eulària

La Policia Local ha posat unes tanques en aquest punt, per evitar que la gent s'hi atraqui

“Cada vegada ve més gent a Càritas. Hi ha moltes cues, falten voluntaris i els aliments s’exhaureixen tan aviat com arriben”

L'entitat torna a les xifres de la primera onada de la pandèmia, quan passaren d'atendre 30 persones a 80 al...