X

Les empreses del polígon de Maó es preparen per a la recollida porta a porta

El servei iniciarà el 12 de febrer, però una informadora ja visita cada empresa per conèixer-ne les necessitats de contenidors

13/01/2024

Les empreses del polígon de Maó es preparen per a la recollida porta a porta

El 12 de febrer començarà la recollida selectiva a diferents zones de Maó, com són el polígon industrial, les barriades de Malbúger i el camí d’en Barrotes, i els molls de Llevant i Ponent del port.

El funcionament al polígon es diferenciarà respecte a les zones urbanes per les necessitats de les empreses. Durant aquesta setmana una informadora ha començat a visitar cada establiment per conèixer el tipus de residu que genera i adaptar-ne el nombre de contenidors i la seva grandària.

Les empreses del polígon ja estaven obligades a reciclar certs materials, per la qual cosa aquest sistema els facilitarà la feina, en tenir estipulats els dies en què han de treure cada residu.

Cada empresa haurà de mantenir els contenidors dins les naus el màxim de temps possible. L’horari oficial per treure’ls és de 20.30 a 22.30 hores, però en cas que la seva activitat no coincideixi amb aquest horari, es podran treure a l’hora de tancament.

13/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT