X

Les entitats socials de les Illes es preparen per l’hivern més dur en dècades per a milers de famílies

Estan desbordades davant la situació de crisi generada per la pandèmia

13/12/2020

Redacció

8 mil famílies, el doble de les que atenien l’any passat, són enguany usuàries de Mallorca Sense Fam. La pandèmia està desbordant les entitats socials de les Illes, que són conscients que és probable que encara quedin al davant els mesos més durs, per l’inici de l’hivern en les pròximes setmanes.

A la Universitat, també han creat a tots els edificis punts per a la donació de queviures.

A Eivissa, Càritas ha gastat 247.000 euros dels seus fons des del mes de març. Reparteix aliments a unes 80 persones cada dia, de dilluns a divendres ( unes 1.700 persones al mes)
Només el novembre han repartit 31 mil quilos. Quantitat que abans de la pandèmia es repartia en 6 mesos. Les donacions d’aliments durant aquest temps s’han triplicat. Per a les famílies amb infants de cara a Nadal, Càritas demana, a més de juguetes, sobretot material escolar.

A Formentera, Formenterers Solidaris i Càritas, organitzen una campanya de recollida d’aliments. Enguany en comptes de fer-se a les escoles es farà als comerços. Formenterers Solidaris els recollirà per repartir-los els dies 21 i 22 de desembre. Si altres anys repartien 3 tones d’aliments, engany ja n’han repartit 30.

13/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris