Les errades en defensa condemnen l’Eivissa davant el Burgos

L'equip de Paco Jémez cau 2-1 a El Plantío i s'allunya a deu punts del play-off

17/04/2022

10

En un partit sense gaire botí en joc, l’Eivissa ha deixat passar un dels darrers vagons per arribar al play-off. El Burgos ha aprofitat les errades grolleres de l’equip de Paco Jémez. Com la de Manu Molina en la gestació de 1 a 0. Després, passada de Valcarce i gol de Juanma al minut 25. El partit ha entrat en combustió a partir del minut 53, quan Cristian Herrera ha aprofitat un servei en profunditat per aconseguir l’empat. La direcció del vent podia haver canviat poc després, quan una sabatada del canari s’ha estavellat al travesser i ha botat sobre la línia. Després de concedir gol, l’àrbitre ha rectificat. I acte seguit, penal de Góldar sobre Valcarce. Del possible 1 a 2, s’ha passat al 2 a 1 obra de Guillermo. L’Eivissa ha pogut sumar com a mínim un punt als darrers minuts, però la bateria d’oportunitats de Javi Lara, Guerrero i Davo no han trobat el gol. Derrota amb bona imatge al Plantío, però que allunya els pitiüsos de la zona premiada de la Lliga.