societat

Les escoles de Menorca aposten de cada vegada més per la digitalització

A Alaior hi ha una de les cinc empreses de tota Espanya acreditades per emprar les eines de Google en l'àmbit de l'educació

Les+escoles+de+Menorca+aposten+de+cada+vegada+m%C3%A9s+per+la+digitalitzaci%C3%B3

De cada vegada hi ha més escoles que aposten per la digitalització com una eina bàsica per l’educació personalitzada. Un instrument que també comporta la formació continua del professorat i la implicació de pares i mares. És el cas de l’Escola Mestre Duran d’Alaior, un centre que fa dos anys va apostar per aquesta digitalització, amb l’adquisició d’ordinadors portàtils i l’adaptació de diversos programes, gràcies a la voluntat del professorat i també de l’APIMA.

La Mestre Duran és una escola sense llibres. Els seus responsables expliquen que l’entorn digital facilita que els projectes educatius s’adaptin a cadascun dels alumnes i l’empresa que n’ofereix el servei el concreta en cada centre. L’empresa ICONO, d’Alaior, és una de les cinc que hi ha a tota Espanya acreditades per emprar les eines de Google en l’àmbit de l’educació.

La creixent voluntat de les escoles d’apostar per la digitalització fa que aquesta empresa hagi crescut un 35% durant el darrer any.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Mor la periodista Alicia Gómez Montano

Els seus companys i col·legues de professió l'han recordat a les xarxes socials i l'han destacat com a referent

Sant Antoni es celebra arreu de la mediterrània

Sant Antoni no és només una festa de les Balears, a altres indrets el foc i els dimonis també són protagonistes

Devers 1.000 persones a les Balears ateses en el servei de tutela per incapacitació judicial

La Fundació Tutelar Demà s'encarrega del benestar de 50 persones a Mallorca

Passen a diposició judicial 6 dels 16 detinguts de la Banda United Tribuns

Treballant com a porters de discoteca en diversos locals d'oci i prostíbuls de zones turístiques, com Platja de Palma i...